023-023023 [email protected]
Tabere de Programare Pentru Copii 2019

Let’s Code – Club de Programare si Robotica pentru Copii

De ce ne-am dorit sa cream un club de programare adresat copiilor? (s-ar putea sa va intrebati!) Pentru ca suntem parinti si suntem conectati atat la ceea ce se intampla in educatia traditionala (si ce nu se intampla), cat si la nevoile si dorintele copiilor nostri care si-au descoperit pasiunea pentru lumea tehnologiei, dar nu au unde sa invete si sa puna in practica ceea ce-i intereseaza!

Primele tabere din acest an sunt concentrate in jurul a 6 tematici, potrivite pentru copiii pe care ni-i dorim in clubul nostru, cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani:

  • Dezvoltare de Jocuri
  • Arta Interactiva
  • Lumea Sportului
  • Arta & Design
  • Prietenie
  • Videoclipuri & Muzica

Pentru a putea crea povestea din jurul fiecarei teme, dar si pentru a invata o serie de concepte de codare, copiii vor lucra cu Scratch, un limbaj de programare dezvoltat de cei de la MIT Media Lab special pentru copii. Gandirea computationala si 21st century skills sunt obiectivele pe care vrem sa le atingem in educatia tinerilor programatori, astfel incat sa fie cat mai clar pentru ei daca si in ce fel ii poate ajuta tehnologia in construirea propriului viitor!

Daca vreti sa aflati mai multe despre taberele noastre, puteti merge aici https://www.letscode.ro/tabere-de-programare-pentru-copii-cluj , iar pentru inscrieri ne puteti contacta direct la numarul de telefon 0748152614 — Camelia Pop.