023-023023 [email protected]

Monhack 2020 e virtual!

Ca in fiecare an, Let’s Code este una din gazdele evenimentului international virtual Moonhack care se desfasoara in saptamana 25-31 Mai.

Toti copiii sunt bineveniti! Proiectele sunt potrivite atat pentru cei care acum invata sa programeze cat si pentru cei care deja au ajuns niste adevarati coding wizz-kids. Avem pregatite proiecte in Scratch si Python pentru fiecare.

Trimite-ne un mesaj si inscrie un copil la eveniment alaturi de zeci de mii de copii pasionati de tehnologie de peste tot din lume (recordul este de 35.865 de participanti).

In anii trecuti copiii au programat module lunare, au lansat rachete si au aflat totul despre lunile altor planete.

In 2020, la inceputul unui nou deceniu, atentia noastra se intoarce inspre Pamant. Tema de acest an este sustenabilitatea, proiectele abordeaza teme diverse de la solutii pentru economisirea apei, regenerarea vegetatiei, optiuni pentru rezolvarea problemelor comune de acasa, etc. Haideti sa salvam planeta cu cate un proiect pe rand!

Lumea pare putin ciudata acum cand principala noastra preocupare e sanatatea si distantarea sociala, asa ca speram ca Moonhack 2020 ne poate reuni pe toti si ne poate oferi o ora de invatare si distractie.

Ai grija de tine, spala-te pe maini, stai (virtual) conectat si ai grija de cei din jurul tau!