023-023023 [email protected]

Frecventarea unui club de informatica nu ii invata pe copii doar sa programeze. Ei devin confortabili cu tehnologia, isi dezvolta gandirea logica si analitica, invata sa puna anumiti pasi in ordinea corecta pentru a ajunge la rezultat, sa decompuna o problema complexa in bucati mai mici si mai usor de rezolvat, sa analizeze si sa recunoasca patternuri, isi dezvolta creativitatea si increderea in sine, comunica si colaboreaza mai bine cu colegii.

Asa ca ne-am gandit sa va oferim doua abonamente pentru o luna la unul din cursurile de programare in HTML, sau Python sau de modelare si printare 3D care incep in Ianuarie la Let’s Code. Este cadoul nostru pentru voi de Craciun, asa ca va invitam sa va inscrieti la concursul care se va desfasura din 19 decembrie pana in 23 decembrie. Castigatorul va fi extras prin tragere la sorti in 24 decembrie, iar mosul va aduce educatie in dar pentru 2 copii norocosi.

Cursurile mentionate se desfasoara in sesiuni saptamanale de 1h si 20 minute si sunt potrivite pentru copiii de la 9-10 ani. 

Ce invata copiii la aceste cursuri? 

La cursul de Modelare si Printare 3D ei isi vor dezvolta abilitatile vizual-spatiale, vor crea propriile designuri in 3D sau vor modifica modele mai complicate, vor invata cum sa opereze in siguranta o imprimanta 3D, cum sa o regleze si cum sa ii schimbe filamentul iar apoi vor privi cum designul lor prinde contur start cu strat. 

La cursul de HTML copiii vor castiga abilitati de programare web de la familiarizarea cu HTML si CSS, la construirea propriei pagini web interactive folosind Javascript, vor invata cum sa creeze si sa organizeze continutul unei pagini web si cum sa foloseasca imagini si informatii pentru a crea o prezentare vizuala atractiva. 

Fiecare lectie a cursului de programare in Python este un mix de teorie si activitati practice prin care copiii isi dezvolta abilitatile de programare pas cu pas construind diferite aplicatii si jocuri, inventand propriul algoritm de criptare pentru a trimite mesaje codate prietenilor, facand design la o lume Minecraft 2D, etc. Python este unul dintre cele mai versatile limbaje de programare fiind folosit in multe domenii, cum ar fi programare web, securitate cibernetica, design grafic. 

Ce trebuie sa faci pentru a castiga un abonament pentru o luna? 

  • Da like paginii de Facebook Let’s Code;
  • Da tag in comentarii la postarea despre concurs de pe pagina de Facebook Let’s Code unui prieten care ar fi incantat sa auda despre cursurile noastre (poti sa dai chiar la mai multi, pentru a avea mai multe sanse);
  • Da share la postarea despre concurs de pe pagina de Facebook Let’s Code. 

Mult succes!